Ktunnel den video indirme nasıl mı yapılır. çok basit yöntemleri var arkadaşlar. Mesela birlikte bir videoyu izleyip indirelim. Ben bir müzik seçtim örnek olarak indirmek için. artık sizlerde çok kolay indirebileceksiniz. Diğer makakalelerimizi okuduysanız ve uyguladıysanız ktunnele giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlar ktunnele giriş yaptınız bi video arattırıp izlediniz. daha sonra yapmanız gereken kırmızı okla gösterdiğim youtube url sini tümünü seçip kopyalamak.

Daha sonra ise googleye Youtube video indir yazın herhangi bir siteye girebilirsiniz ben bunun için "youtubevideoindir.org" yi seçtim. kopyaladığımız url yi buraya yapıştırıyoruz.

Sarı renkli ok işaretidneki bağlantıyı tıklayıp videomuzu indirebiliriz. Bilgisayarınızda Java yüklü olması gerekiyor ve karşınıza gelen kutucuğa "Run" yani çalıştır sekmesini tıklamanız gerekiyor. bu işlemi internet explorer ile yapmanızı tavsiye ederim.
sarı işaretle gösterilen Run eğer türkçe ise sizde Çalıştır yazacaktır bu seçeneği tıkladıktan sonra.karşınıza aşağıdaki ekran gelecektir.

Sarı ok işaretinde gösterdiğim seçeneklerden herhangi birini seçerek indirebilir ve videonuzu bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

Bunun daha çok yöntemi vardır arkadaşlar idm video indirme veya değişik youtube video indirme programalrı yükleyerek indirebilrisiniz, daha sonraki makalelerimizde size bu yöntemlerle indirmeyide göstereceğiz.
 


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top