Turkcell’in popüler internet sağlama modemi olan  VINN ile beraber kullanıcılar ilk defa interneti cebinde taşıyabilme şansına haiz olmuşlardır. Turkcell’in popüler internet hizmeti hala biroldukça birey tarafından kullanılıyor sadece Turkcell VINN ile yasaklı sitelere giriş yapılamıyor. Yasaklı sitelere sorunsuz şekilde giriş yapabilmek için ise DNS değişimi yöntemini icra etmek gerekiyor. Turkcell VINN modemi için nasıl DNS ayarlarını değiştireceğinizi bilmiyorsanız bu iki yöntemi takip edebilirsiniz.

1.Yöntem

Turkcell Modem bağlantıyı gerçekleştirdiği anda tıpkı bir kablolu ağa bağlanmış benzer biçimde size bağdaştırıcı sunuyor. Kısaca, normalde bilgisayarınıza bağlı olan bir bağlantının DNS ayarlarını değiştirdiğiniz gibi aynı şekilde TurkcellVINN’ın da DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz. Düzgüsel bir bilgisayarda DNS ayarını iyi mi değiştireceğinizi bilmiyorsanız sitemizden bu konuda size yardımcı olacak ilgili konuyu okuyabilirsiniz.
2.Yöntem

Özellikle bazı VINN modellerinde artık bağlantı normal bir bağlantı şeklinde gelmiyor. Bu durumda ise Belgelerim’e giriş yapın ve modemin otomatik olarak oluşturmuş olduğu “rasphone.Pbk” isimli dosyayı bulup açın.  Daha sonrasında Özellikler butonuna tıklayın. Bu butona tıkladığınızda bağdaştırıcı ayarları rağmenıza gelecektir. Bundan sonra normal bir bağlantının DNS adresini değiştirir benzer biçimde DNS adresini değiştirerek istediğiniz yasaklı sitelere sorunsuz şekilde erişmeye başlayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Yasaklı sitelere giriş! Sende yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan tıkla:


    yasaklı sitelere giriş

    YanıtlaSil

 
Top