Ktunnel Video izleyemiyorum sorununa resimli açıklamalı çözüm arkadaşlar. bunun en bilindik 2 sebebi vardır.

1. Bilgisayarınızda Falash player yüklü olmaması. 

Bunu iki şekilde çözebilirsiniz.
1.) Google Chrome kullanırak girersiniz çünkü chrome flash player ve java programalrını kendi bünyesinde çalıştırıyor ek program indirmenize gerek kalmıyor sadece Google Chrome yükleyerek videoları sorunsuz izleyebilirsiniz.
2:) Adobe Flash Player'ı indirin. Bunun için Adobe resmi sitesini kullanabilirsiniz.
Google'ye girin "Flash Player" yazarak arama yaın.
Karşınıza resimde gözükdüğü gibi çıkan ilk siteye girin. Adobe Flash Player'ı indirin yazan "get.adobe.com/tr/flashplayer/" sitesine. daha sonra
Resimde grüdğün adobenin resmi sitesi flash playeri yüklemek için, sarı menü olarak gözüken "Şimdi Yükle" seçneğini tıkayınız. İsteğe bağlı tekliflerdeki seçenekleri seçerseniz onlarıda yükler eer yüklemek istemiyorsanız onların seçeneklerini tıklayın ve şimdi yükleyi tıklayın.

İdirme işleminin son adımındasınız. Karşınıza böyle bi ekran çıkacak. Siz çalıştırı tıklayın bu  şekilde hiç bi işlem yapmadan yükleme bitince direk karşınıza yükleme paneli çıkacaktır. Yükleme bittikten sonra çalıştır seçeneğini tıklayın.ve kısa bir süre bekledikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi bi panel gelecektir.

Gördüğünüz gibi otomatik yüklüyor bu işlem bir kaç dakika sürebilir internet hızınıza bağlı olarak.

Ve Falaş Palyeri bilgisayarınıza başarıyla indirdiniz. Son işlem oalrak tüm tarayıcılarınız kapatıp tekrar açın veya daha kolay bi işlem blgisayarınızı yeniden başlatın.



2. DNS Ayarlanması 

Yukardaki işlemleri başarıyla gerçekleştirdiyseniz geriye sadece DNS ayarlarını değiştirmek kalıyor ki onuda bir sonraki makalemizde anlatıyoruz.
Bir sonraki maklemiz 2015 ktunnel dns ayarları görmek için tıklayınız



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top