3G Modem Ayarları Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir ?
Bilgisayarınızda veya farklı bir cihazda 3G Modem kullanarak internete giriyor olsanız da modem içinde yer alan operatör aracılığı ile internete bağlanmış olursunuz. Yasaklanan siteler yalnızca Türk Telekom aracılığı ile değil ayrıca diğer operatörlerin aracılığı ile de yasaklanmış olur. Bu yüzden 3G Modemlerden de yasaklı sitelere giriş yapmak için bir işlem yapıp yasağı delmeniz gerekir. 3G Modem kullananlarının yasaklı sitelere giriş yapabilmesi için tercih edebileceği üç farklı yöntem bulunmaktadır.

3G Modemler DNS değiştirerek Yasaklı Sitelere Giriş
3G Modem yazılımı içerisinde yer edinen enstrumanlar Menüsüne giriş yapın. Seçenekler sekmesinden karşınıza gelecek olan Profil Yönetimine giriş yapın.  Buradan düzenleme seçeneğine bastıktan derhal sonrasında gelişmiş sekmesine geçiş yapın.  DNS sekmesi altından 3G Modeminize yasaklı siteler için engele takılmayacak bir DNS adresi girerek kayıt edin. Artık 3G modeminiz ile sorunsuz şekilde istediğiniz yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz

Programlar Aracılığı ile 3G Modem ile Yasaklı Sitelere Giriş
HotspotShield başta olmak üzere birçok farklı yazılımı kullanarak DNS düzenlemesi işlemi ile uğraşmanıza gerek kalmadan istediğiniz şeklinde arzu ettiğiniz yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey kaliteli bir programa erişmek. Web sitemiz içinde yer edinen Yasaklı Sitelere Giriş Programları sayfamıza bakarak en iyi programlara erişebilirsiniz.

Tünel ve Proxy sitelerini kullanmak
Proxy siteli veya tünel siteleri dediğimiz siteler aracılığı ile hem DNS değiştirmenize gerek kalmamıştır aynı zamanda bilgisayarınız üzerine ekstradan bir yazılım kurmanıza gerek yoktur. Kaliteli Proxy siteleri ile giriş yaptığınızda girmek arzu ettiğiniz yasaklı sitelere sorunsuz şekilde giriş gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top