Windows 8 DNS Değiştirip Yasaklı Sitelere Girme
İlk çıkışını icra ettiğinda birçok kişinin beğenmiş olduğu biroldukça fert tarafınca da ağır eleştirilere maruz bırakılan işletim sistemi Windows 8 ile arzu ettiğiniz yasaklı sitelere giriş yapabilmek için deneyebileceğiniz birçok farklı yöntem bulunuyor. Bu yazı içinden hangi işlemleri uygulayarak istediğiniz yasaklı sitelere giriş yapabileceğinize dair bilgi sahibi olabilirsiniz.

DNS değiştirerek yasaklı sitelere girin

Windows 8 işletim sisteminde dilediğiniz yasaklı sitelere girmenin en rahat şekillerinden biri de DNS adresinizi değiştirmekten geçiyor. Tasarımı açısından değişiklıklar olsa da Windows 7 ile derhal derhal aynı yerlerde konumlanan ayarları değiştirerek Windows 8’de DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz. Web sitemizde Windows 8 işletim Sistemi kullanıcılarının nasıl DNS adresi değiştirebileceklerine dair yardımcı yazı bulunmaktadır.

Tünel Siteleri

İnternet üzerinden yasaklı sitelere giriş konusunda DNS’in dahi işe yaramadığı anlarda işe yarayan sadık hizmetkarlarımızdan biri de tünel siteleridir. Web sitemiz içerisinde yer alan yasaklı sitelere giriş siteleri sayesinde birçok tünel sitesine ulaşabilir ve bu tünel sitelerinin yardımıyla istediğiniz derhal derhal tüm yabancı sitelere girebilirsiniz. Tünel sitelerinin DNS kullanımına oranla pozitif yanlarının gizlilik sağlıyor olmasıdır. Tek dezavantaj ise bazı tünel sitelerinin kullanıcıların ihtiyacına çok geç yanıt vermesidir


Yasaklı Sitelere Giriş Programları

Yasaklı sitelere giriş yapmak için manuel işlemler ile uğraşmak istemeyenlerdenseniz hem yasaklı sitelere girmek için hazırlanan programlardan aynı zamanda proxy programlarından faydalanabilirsiniz. Piyasada maksimum tutan ve kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak hizmet veren yasaklı sitelere giriş programlarına web internet sitemizden ulaşabilir her birinin pozitif yanlarını ve dezavantajını görebilirsiniz.

Proxy değişiklik yapma Yöntemi

Proxy değişimi yaparak dilediğiniz siteye girmek birazcık sorunlı görünüyor olsa ve yorucu bir işlem olsa da bunu manuel yapmak yerine VPN programları ile gerçekleştirdiğinizde kısa süre içinde çok daha yüksek bir performans sahibi olabilirsiniz. Üstelik birçok ücretsiz proxy programının olduğunun da altını çizmek gerekiyor Proxy programları ile yasaklı sitelere bir tek girmekle kalmaz ek olarak diğer yöntemlere nazaran daha hızlı gezinme şansına haiz olmuş olursunuz.

1 yorum:

  1. Yasaklı sitelere giriş! Sende yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan tıkla:


    yasaklı sitelere giriş

    YanıtlaSil

 
Top